Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Να έχεις τον εαυτό σου πάνω από όλα!



 Ας μην γελιόμαστε..Οι άνθρωποι δυστυχώς  δεν εκτιμάνε,  δεν σέβονται , σε προδίδουν, σε πληγώνουν , κάνουν άσχημα πράγματα πίσω από την πλάτη σου και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους.  Λίγοι είναι εκείνοι που νοιάζονται πραγματικά για εσένα και δεν θέλουν απλά να περάσουν τον χρόνο τους μαζί σου Λίγοι είναι εκείνοι που θα πουν «θα είμαι δίπλα σου» και θα είναι όντως δίπλα σου ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στην πορεία. Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν τα κότσια να σε κοιτάξουν στα μάτια και να σου πουν την αλήθεια, οι περισσότεροι προτιμούν να κρύβονται πίσω από ανόητα ψέματα.  Λίγοι είναι αυτοί που θέλουν πραγματικά το καλό σου, μιας και ο καθένας πλέον κοιτάει να περνάει καλά αυτός και δεν σε υπολογίζει παρά μόνο όταν θέλει κάτι από εσένα.
  

Και εδώ είσαι εσύ. Πληγωμένη από άτομα που τους έδωσες περισσότερη αξία από ότι άξιζαν. Προδομένη από άτομα που έβαζες πάνω και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Στεναχωρημένη για όλες τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια που άκουσες και δεν έγιναν πράξη, για όλα τα «σε αγαπώ» που είπες και μάτωσαν τα χείλη σου, για όλες τις αγκαλιές που έδωσες και έμεινες με άδεια χέρια, για όλες εκείνες τις στιγμές που έζησες και τώρα ανήκουν στο παρελθόν. 


Μπορεί να πληγώθηκες, μπορεί να σε πρόδωσαν, μπορεί να έγινε το οτιδήποτε όμως να θυμάσαι πως πάντα όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Μπορεί να μην καταλαβαίνεις τώρα τον λόγο όμως όταν θα περάσει ο χρόνος και θα βρεις ξανά τον εαυτό σου θα τα βλέπεις όλα πιο καθαρά. 


Κάποια στιγμή θα μπει στην ζωή σου εκείνο το άτομο που θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στην αγάπη, που θα κάνει κάθε του λέξη πράξη και θα σου δείχνει την αγάπη του με όλο του το είναι. Και να θυμάσαι να βάζεις τα θέλω σου πάνω από όλα.. και τον εαυτό σου να τον έχεις ψηλά! Να προσέχεις και να αγαπάς τον εαυτό σου γιατί κανείς δεν θα το κάνει για εσένα! 
                                                                                           
                                                                                                              Διονυσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου