Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις μόνος σου!





Φίλοι ε? Μία μικρή λέξη με τόσο μεγάλο νόημα! Γνωστοί υπάρχουν πολλοί..φίλοι όμως..λίγοι!



Φίλος είναι εκείνος που θα σε δει στις μαύρες σου και θα βάλει κάθε δυνατό μέσο για να σε κάνει να ξεχαστείς και να σκάσεις ένα χαμόγελο..

Φίλος είναι αυτός με τον οποίο είσαι ο εαυτός σου..ο πραγματικός εαυτός σου όμως..

Είσαι μαζί του και δεν σε ενδιαφέρει πως θα φερθείς ή τι θα πεις γιατί πολύ απλά σε ξέρει τόσο καλά που δεν θα σε παρεξηγήσει με τίποτα!

Φίλος είναι αυτός με τον οποίο μοιράζεσαι τα μυστικά σου..τα προβλήματα σου..τις ανησυχίες σου..ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα σου!

Είναι εκείνος που όταν έχεις ένα πρόβλημα δεν θα πει «τι θα κάνεις τώρα;» θα πει «τι θα κάνουμε τώρα».

Είναι εκείνος που όταν είσαι χαρούμενος/η δεν θα σε ζηλέψει.. θα χαρεί μαζί σου και μπορεί μερικές φορές να δείχνει και πιο χαρούμενος από εσένα!

Είναι εκείνος που όταν έχεις ένα πρόβλημα θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει και αν δεν μπορεί.. τότε σίγουρα θα είναι δίπλα σου  με όποιον τρόπο μπορεί..
Φίλος είναι αυτός που θα ξεκαρδιστεί όταν θα σκοντάψεις στο δρόμο..αλλά θα φροντίσει να σου δώσει το χέρι του σε κάθε λακούβα της ζωής..

Είναι εκείνος που όταν σε δει να «πέφτεις» θα τρέξει να σε «σηκώσει» και αν δεν μπορείς να μαζέψεις μόνος/η σου τα κομμάτια σου θα σε βοηθήσει να τα μαζέψετε μαζί και ας ματώσουν τα χέρια του!

Είναι εκείνος που όταν ακούσει κάτι κακό για εσένα θα σε υπερασπιστεί! Εκείνος που όταν σε «μαχαιρώσουν» πισώπλατα θα σε βοηθήσει να βγάλεις το μαχαίρι και να κλείσεις την πληγή σου..

Φίλοι δεν είναι αυτοί που βγαίνεις απλά μία βόλτα μαζί τους ή για έναν καφέ και λέτε δύο βλακείες.. ούτε εκείνοι που θα σε προσβάλουν και μετά θα σου πουν «πλάκα έκανα»..ούτε εκείνοι που σου μιλάνε για να έχουν μία «καβάτζα»..ούτε εκείνοι που θα μιλάνε πίσω από την πλάτη σου!

Ξεχωρίστε τους φίλους που είναι αληθινά άτομα, σας σέβονται και σας αγαπάνε για αυτό που είστε και μόνο για αυτό..από τους φίλους-φίδια που το μόνο που θέλουν είναι να σας έχουν ως καβάτζα και έπειτα απλά να σας παρατήσουν(στην καλύτερη) ή ακόμα και να σας καταστρέψουν όμορφες στιγμές της ζωής σας(στην χειρότερη)..!



                                                                                                                               Διονυσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου