Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Να είσαι..εσύ!



Και όταν πια η καταιγίδα έχει περάσει δεν θα είσαι καν ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν πριν ξεκινήσει. Θα έχεις πέσει και θα έχεις σηκωθεί πολλές φορές..τις περισσότερες μόνος μάλλον..θα έχεις εκτιμήσει ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σου με τον τρόπο τους..οποιοσδήποτε και αν ήταν αυτός..θα έχεις απομακρυνθεί από ανθρώπους που πάντα έλεγαν πως θα ήταν εκεί για εσένα και στην πρώτη δυσκολία έγιναν καπνός..
Θα έχεις βρει τον εαυτό σου. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Το να βρεις τον εαυτό σου και να σταθείς στα πόδια σου είναι πολύ δύσκολο.  Είναι πολύ σημαντικό στην ζωή σου να ξέρεις ποιος είσαι , ανεξάρτητα με το τι λένε οι άλλοι γύρω σου. Να τα έχεις βρει με εσένα.  Να μην έχεις ανάγκη κανέναν για να είσαι καλά. Να έχεις τον εαυτό σου και να σου φτάνει γιατί όλοι κάποια στιγμή φεύγουν. Να έχεις δει τον εαυτό σου και στην καλύτερη και στην χειρότερη εκδοχή του και να έχεις αγαπήσει και τις δύο εξίσου.  
 Να μην θέλεις να αλλάξεις κάτι στην εμφάνιση σου ή στον χαρακτήρα σου γιατί απλά έτσι είσαι εσύ. Με τα ελαττώματα σου. Με τα όμορφα στοιχεία πάνω σου. Με τις ξεχωριστές συνήθειες σου. Με όλα εκείνα που εσύ θεωρείς περίεργα. Με τα όνειρα σου. Με τις αδυναμίες σου. Με τους φόβους σου. Με τις πληγές σου. Όμως όλα αυτά είναι που σε κάνουν να είσαι ο εαυτός σου, να ξεχωρίζεις από όλους τους υπόλοιπους γύρω σου........Να είσαι εσύ! 

                                                                                                        Διονυσία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου